+31 76 - 5331331

Glasvezel North West Trade Park in Rotterdam

Op het North West Trade Park in Rotterdam ligt een glasvezel netwerk van KPN. IP Visie levert Zakelijk Glasvezel aan alle bedrijven die in de straten van het terrein zijn gevestigd tegen standaard tarieven. De maandelijkse kosten zijn afhankelijk van de keuze voor de router, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd Zakelijk Glasvezel op North West Trade Park

De levertijd voor een nieuwe zakelijke glasvezelaansluiting bedraagt 3 tot 4 maanden. Reden hiervoor is dat er veel komt kijken bij het realiseren van een nieuwe glasvezel aansluiting op het North West Trade Park. Het opleveringsproces bestaat uit ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene levertijd vertragende factoren. U kunt hierbij denken aan factoren als vorst, bouwvak, gesloten seizoenen*, aanvragen van vergunningen en meer...

*Gesloten seizoenen lopen in Nederland van 15 oktober tot en met 1 april

Bellen over Zakelijk Glasvezel

Bellen over Zakelijk Glasvezel biedt een veilige en betrouwbare manier om via uw zakelijke glasvezelverbinding uw telefoonverkeer af te handelen. Data en telefonie worden hierbij gescheiden van elkaar getransporteerd over dezelfde verbinding. Er zijn een tweetal VoIP (Voice over IP) oplossingen waaruit u een keuze kunt maken. Indien u in het bezit bent van een telefooncentrale, dan kan er gebruik worden gemaakt van een SIP Trunk om zo te profiteren van de voordelen van IP. Daarnaast is het ook mogelijk om de functionaliteiten van een telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie.