+31 76 - 5331331

Glasvezel Noord-West in Rotterdam

Op het bedrijventerrein Noord West in Rotterdam ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven die in de straten van dit terrein gevestigd zijn kunnen tegen aantrekkelijke condities worden aangesloten op dit netwerk.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezelmogelijkheden op bedrijvenpark Noord West

In 2009 is het glasvezelnetwerk aangelegd na een geslaagd vraagbundelingstraject waarbij voldoende bedrijven een intentieverklaring hebben getekend. De aanleg heeft destijds behoorlijk wat tijd in beslag genomen, omdat de werkzaamheden gecombineerd zijn met een revitaliseringsproject van het bedrijventerrein door de gemeente Rotterdam. Alle bedrijven die gevestigd zijn op Rotterdam Noord-West kunnen tegen dezelfde tarieven worden aangesloten op het glasvezelnetwerk. De maandelijkse abonnementskosten zijn onder meer afhankelijk van de gewenste internet snelheid en overboeking.

Zakelijk Glasvezel capaciteit

Een zakelijke glasvezelaansluiting beschikt standaard over een capaciteit van 1 Gbit/s. Dit groeipad kan worden gevuld met verschillende diensten en services, ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering. Dankzij de modulaire en schaalbare opbouw van glasvezelverbindingen is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Indien de vraag naar meer capaciteit groter is dan 1 Gbit/s, dan kan deze capaciteit tegen een meerprijs worden verhoogd naar 10 Gbit/s.

Zakelijk Glasvezel aanvragen op Noord-West

Bij het aanvragen van Zakelijk Glasvezel zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. In de aanvraag dient verder de voorkeur voor aanvullende diensten opgegeven te worden en of u gebruik wenst te maken van een managed of unmanaged glasvezelrouter. Extra (vaste) IP-adressen kunnen ook middels de aanvraag worden aangevraagd. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.