+31 76 - 5331331

Glasvezel Marten Meesweg in Rotterdam

Op het bedrijventerrein aan de Marten Meesweg in Rotterdam ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven kunnen worden aangesloten op dit netwerk. De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Aanvullende diensten Zakelijk Glasvezel

Over een zakelijk glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast Zakelijk Internet kunt u nog kiezen uit een hoop aanvullende diensten die u kunt afnemen. Dan moet u denken aan diensten als VOIP bellen, Ethernet VPN, Zakelijk Pinnen, SIP-trunk en nog veel meer. U kunt diensten blijven stapelen zolang de de glasvezel access limiet van 1 Gbit/s van niet overschreden wordt.

Deel uw glasvezelverbinding aan de Marten-Meesweg

Om kosten te besparen kan er gekozen worden om met een andere partij een glasvezelverbinding te delen. Alle deelnemers die meedoen aan deze constructie moeten gevestigd zijn in hetzelfde fysieke pand Er dient een hoofdcontractant gekozen te worden die verantwoordelijk is voor de verbinding. Het is gebruikelijk dat de hoofdcontractant gedeeltelijk de kosten van de glasvezel access doorrekent naar de overige partijen. Elke deelnemer kan een selectie van diensten afnemen bij IP Visie waarbij ze individueel gefactureerd worden. De diensten die elke partij afnemen staan los van elkaar, deze zijn voor andere partijen afgeschermd.