+31 76 - 5331331

Glasvezel Maasvlakte in Rotterdam

Op de Maasvlakte in Rotterdam zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De Maasvlakte beschikt over een eigen glasvezel infrastructuur, waardoor de meeste bedrijven gunstig kunnen worden aangesloten. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen

Aan een zakelijke glasvezelverbinding zijn vele voordelen verbonden. Wanneer uw bedrijf is aangesloten op een glasvezelnetwerk, dan beschikt u over een toekomstvast groeipad op het gebied van capaciteit en diensten. Met internetsnelheden tot wel 1.000 Mbit/s is Zakelijk Glasvezel vele malen sneller dan een ADSL, VDSL of kabelverbinding. Glasvezelverbindingen zijn symmetrisch van aard. Dit betekent dat de uploadsnelheid van de verbinding altijd even hoog is als de downloadsnelheid. Daarnaast biedt Zakelijk Glasvezel dankzij zijn modulaire en schaalbare opbouw de mogelijkheid om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Dit alles in combinatie met een up-time van 99,9% zorgt dat ervoor dat Zakelijk Glasvezel een uitstekende investering is voor uw organisatie voor nu... en in de toekomst.

Aanvragen van Zakelijk Glasvezel op Maasvlakte

Voor de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zijn er een aantal zaken die wij van u dienen te ontvangen. Zo zijn er voor de aanvraag een aantal gegevens van u vereist, waaronder enkele bedrijfs- en locatiegegevens. In de aanvraag dient ook opgegeven te worden welke aanvullende diensten u over de glasvezelverbinding wilt afnemen en uw voorkeur voor een managed of umanaged glasvezelrouter. Wanneer u gebruik wilt maken van extra (vaste) IP-adressen, dan kunt u dit ook in de aanvraag opgeven. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

Straalzender als alternatief voor glasvezel

Sommige delen van de Maasvlakte zijn lastig te bereiken met glasvezel. Om die reden biedt IP Visie de mogelijkheid om gebruik te maken van straalverbindingen in dit gebied. Naast een straalzender als primaire internet verbinding kan zo'n verbinding ook uitstekend dienst doen als backup faciliteit in het geval van calamiteiten.