+31 76 - 5331331

Glasvezel Hordijk in Rotterdam

Op het bedrijventerrein Hordijk in Rotterdam (deelgemeente IJsselmonde) is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het KPN glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

VoIP bellen via Zakelijk Glasvezel

Via uw zakelijke glasvezelverbinding is het mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren. Hierbij worden data- en telefonie gescheiden van elkaar getransporteerd over dezelfde verbinding. Er zijn een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten waaruit u een keuze kunt maken. Zo kunt u uw huidige telefooncentrale voorzien van een SIP Trunk om zo te kunnen profiteren van de voordelen van VoIP-telefonie. Beschikt u niet over een eigen telefooncentrale, maar wenst u wel gebruik te kunnen maken van VoIP? Dan kunt u met Hosted Telefonie alle functionaliteiten van een telefooncentrale huren tegen een maandelijks bedrag per gebruiker.

Deel uw glasvezelverbinding op bedrijventerrein Hordijk

Wanneer u met meerdere partijen bent gevestigd in hetzelfde bedrijfspand en u kosten wenst te besparen, dan is er de mogelijkheid om een glasvezelverbinding te delen. Bij het delen van een glasvezelverbinding dient er een partij te worden aangesteld als hoofdcontractant. De hoofdcontractant zal verantwoordelijk zijn voor de glasvezelverbinding en betaalt hiervoor ook de eenmalige- en maandelijkse kosten. Het is echter gebruikelijk dat de hoofdcontractant een deel van deze kosten doet doorrekenen naar de overige partijen. Iedere partij kan een selectie van diensten rechtstreeks afnemen bij IP Visie, hiervoor wordt iedere partij ook individueel gefactureerd. Alle afgenomen diensten per partij staan los van elkaar, andere partijen hebben dus geen toegang tot uw dienstenpakket.