+31 76 - 5331331

Glasvezel Europoort in Rotterdam

In het Europoort gebied zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Het Europoort gebied beschikt over een eigen glasvezel infrastructuur, waardoor vrijwel alle bedrijven gunstig kunnen worden aangesloten. De kosten voor een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bellen via uw zakelijke glasvezelverbinding

Via een zakelijke glasvezelverbinding is er de mogelijkheid om op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren. Over de glasvezelverbinding worden data- en telefonie gescheiden van elkaar getransporteerd. Bij het telefoneren via uw glasvezelverbinding wordt er gebruik gemaakt van de techniek Voice over IP (VoIP). U heeft bij IP Visie keuze uit een tweetal VoIP-diensten. Zo kan uw huidige telefooncentrale op locatie worden aangesloten op het IP-netwerk door een SIP Trunk te plaatsen. Er is daarnaast ook de mogelijkheid om de functionaliteiten van een geavanceerde telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie.

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op Europoort

Zakelijk Glasvezel kent een levertijd van 3 tot 4 maanden. Reden voor deze doorlooptijd is dat er bij het realiseren van een nieuwe glasvezelverbinding op Europoort een hoop komt kijken. Zo bestaat een oplevering uit ongeveer 20 deelprocessen en zijn er verschillende factoren die de levertijd verder kunnen doen vertragen. U kunt hierbij denken aan zaken als obstakels op de route (snel-/waterwegen), vorst, bouwvak, aanvragen van gemeentelijke vergunningen en meer...