+31 76 - 5331331

Glasvezel Distripark Eemhaven in Rotterdam

Op het Distripark Eemhaven in Rotterdam Albrandswaard is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Koppel uw bedrijfsvestigingen met Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen. Door 2 of meer vestigingen te koppelen creëert u één centraal netwerk waardoor beheer vereenvoudigt worden en applicaties en data op iedere vestiging beschikbaar zijn. Het koppelen van vestigingen met Zakelijk Glasvezel kan op verschillende manieren worden gerealiseerd. Zo kan er gekozen worden voor een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Daarnaast kunnen vestigingen ook worden gekoppeld met behulp van een Ethernet-VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Naast bedrijfsvestigingen is het ook mogelijk om een directe koppeling te realiseren naar het datacenter waar uw data en applicaties zich bevinden. Hierdoor worden werkzaamheden in de Cloud vele malen makkelijker doordat er een directe koppeling is opgezet naar uw patchkast of serverapparatuur via een VLAN.

Bestellen van Zakelijk Glasvezel op Distripark

Wanneer u Zakelijk Glasvezel wenst te bestellen, dan komen er een aantal zaken om de hoek kijken. Zo dienen wij een aantal vereiste bedrijfs- en locatiegegevens van u te ontvangen. In uw aanvraag dient ook te zijn aangegeven van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en of u gebruik van een managed of unmanaged glasvezelrouter wenst te maken. In de aanvraag kan ook worden aangegeven of u extra (vaste) IPv4 adressen wenst af te nemen. Zakelijk Glasvezel kan worden aangevraagd bij een van onze consultants.