+31 76 - 5331331

Glasvezel Charlois in Rotterdam

Op het bedrijventerrein Charlois in Rotterdam ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven die in de straten van het bedrijventerrein, direct gelegen aan de A15, zijn gevestigd kunnen tegen standaard tarieven worden aangesloten op dit netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Tarieven van Zakelijk Glasvezel op Charlois

Voor ieder bedrijfspand op bedrijventerrein Charlois gelden unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel. Deze tarieven zijn voornamelijk afhankelijk van de afstand vanaf uw bedrijfspand tot het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijker aangesloten kan worden op het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Interesse in alle actuele tarieven en glasvezelmogelijkheden voor uw bedrijfslocatie? Dan kunt u een Postcodecheck uitvoeren voor meer inzicht.

Diensten over Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel wordt standaard geleverd met de dienst Zakelijk Internet. Naast deze standaarddienst zijn er nog vele aanvullende diensten waaruit u een keuze kunt maken. Dit zijn diensten als VoIP bellen, Zakelijk Pinnen, Ethernet VPN, SIP Trunk en nog vele andere diensten. De capaciteit van de glasvezel access bepaald hoeveel diensten er over een glasvezelverbinding afgenomen kunnen worden. Diensten kunnen worden gestapeld of worden aangepast, zolang de maximale capaciteit van 1 Gbit/s van de glasvezel access niet wordt overschreden.

Charlois

Charlois staat ook wel bekend als bedrijventerrein Charloise Poort of Poort van Charlois. De belangrijkste doorgaande weg op dit bedrijventerrein is de Driemanssteeweg.