+31 76 - 5331331

Glasvezel Brainpark in Rotterdam

Op het bedrijvenpark Brainpark in Rotterdam ligt een glasvezel netwerk van KPN. Alle bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen eenvoudig worden aangesloten op dit netwerk. De kosten van een aansluiting zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur. Dit geldt zowel voor Brainpark I, Brainpark II en Brainpark III.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Aanvullende diensten Zakelijk Glasvezel

Over een zakelijke glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast deze standaarddienst zijn er vele aanvullende diensten waaruit u een keuze kunt maken. Dit zijn bijvoorbeeld diensten als VoIP bellen, Zakelijk Pinnen, Alarm over IP, Ethernet VPN, SIP Trunk en nog vele andere diensten. De capaciteit van de glasvezelverbinding bepaald hoeveel diensten er maximaal kunnen worden afgenomen. U bent vrij om diensten aan te passen of om diensten te stapelen, zolang de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding niet wordt overschreden.

Aanvragen van Zakelijk Glasvezel op Brainpark

Bij het aanvragen van Zakelijk Glasvezel dient u er rekening mee te houden dat er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u zijn vereist. Verder zal in de aanvraag ook opgegeven moeten worden welke aanvullende diensten u over de glasvezelverbinding wenst af te nemen en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Wanneer u behoefte heeft aan extra (vaste) IP-adressen, dan kunt u dit ook in de aanvraag opgeven. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

Brainpark

 Glasvezel Brainpark in Rotterdam  Brainpark Rotterdam  Erasmusstaete op Brainpark in Rotterdam

Belangrijkste straten in dit gebied zijn de Max Euwelaan en K.P. van der Mandelelaan