+31 76 - 5331331

Glasvezel Botlek in Rotterdam

In de Botlek in Rotterdam is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten om aangesloten te worden zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur. Aan de hand van de postcodecheck kunnen de tarieven opgevraagd worden voor vrijwel alle locaties in het Botlek-gebied. Vanwege de complexiteit van deze omgeving en de diverse ondergrondse leidingstraten kan in een aantal gevallen slechts een indicatie worden gegeven van de kosten. Dit staat dan duidelijk aangegeven in de tekst.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Botlek

Zakelijk Glasvezel kent een levertijd van gemiddeld 3 tot 4 maanden. Reden voor deze doorlooptijd is dat er bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting op bedrijventerrein Botlek een hoop komt kijken. Zo bestaat een oplevering uit ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene vertragende factoren. Denk hierbij aan factoren als vorst, bouwvak, het aanvragen van gemeentelijke vergunningen, obstakels op de route (snel-/waterwegen) en meer...

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel krijgt u standaard een capaciteit van 1 Gbit/s ter beschikking. Op dit groeipad is het mogelijk om verschillende diensten en services te stapelen. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw waardoor het mogelijk is om over slechts één verbinding meerdere diensten af te nemen. Indien de capaciteit van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor de behoeften van uw organisatie, dan kan IP Visie op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit voor u uitbreiden naar maximaal 10 Gbit/s.