+31 76 - 5331331

Glasvezel Boezembocht in Rotterdam

In het bedrijvengebied Boezembocht in Rotterdam is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Aanvragen van Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Boezembocht

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zijn er een aantal gegevens van u vereist. Naast een aantal bedrijfs- en locatiegegevens zult u in de aanvraag op moeten geven van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en of u een managed of unmanaged glasvezelrouter tot uw beschikking wilt hebben. In de aanvraag kan ook de eventuele behoefte aan extra IPv4 adressen worden opgegeven. Met uw aanvraag voor Zakelijk Glasvezel kunt u terecht bij een van onze consultants.

Uw nevenvestigingen met elkaar verbinden

Door eventuele nevenvestigingen te koppelen met glasvezel creëert u een centrale infrastructuur wat vele voordelen biedt. Het koppelen van vestigingen met glasvezel is te realiseren op verschillende manieren. Zo kan er gebruikt gemaakt worden van een IP-VPN voor een optimale quality of service. Daarnaast is het ook mogelijk om andere vestigingen te verbinden met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel op te zetten met eigen firewalls over het internet. Naast het koppelen van eigen vestigingen is het ook mogelijk om een directe koppeling te realiseren naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Op deze wijze wordt het werken in de cloud veel aangenamer, doordat een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of serverapparatuur in het datacenter.