+31 76 - 5331331

Glasvezel Autostrada in Rotterdam

Op de Autostrada in Rotterdam is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten om aangesloten te worden op dit netwerk zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

VoIP telefonie en Zakelijk Glasvezel

Bellen over Zakelijk Glasvezel biedt een veilige en betrouwbare manier voor het afhandelen van uw telefoonverkeer via uw zakelijke glasvezelverbinding. Hierbij lopen data- en telefonie gescheiden van elkaar over dezelfde verbinding. Er zijn een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten waaruit u een keuze kunt maken. U kunt uw huidige telefooncentrale voorzien van een SIP Trunk om zo te kunnen profiteren van VoIP-telefonie. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om de functionaliteiten van een geavanceerde telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie.

Aanvragen van Zakelijk Glasvezel op Autostrada

Wanneer u Zakelijk Glasvezel doet aanvragen, dan zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. Verder zal in de aanvraag ook moeten worden opgegeven van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged router. Indien u behoefte heeft aan extra (vaste) IP-adressen, dan kan dit ook in de aanvraag worden opgegeven. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.