+31 76 - 5331331

Glasvezel Weteringshoek in Rossum

Op het bedrijventerrein Weteringshoek in Rossum is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel delen op bedrijventerrein Weteringshoek

Het is mogelijk om een glasvezelverbinding te delen met een andere partij om zo te besparen op kosten. Beide (of meerdere) partijen dienen hiervoor wel in hetzelfde fysieke pand gevestigd te zijn. Een deelnemer zal verantwoordelijk zijn voor de fysieke verbinding (glasvezel access) en betaald hiervoor de kosten aanleg- en maandelijkse kosten De hoofdcontractant is zelf verantwoordelijk om indien gewenst de kosten van de glasvezel access door te rekenen naar de andere deelnemers. De diensten die elke partij afgenomen hebben staan los van elkaar, deze zijn voor andere deelnemers afgeschermd.

Uw glasvezelverbinding uitbreiden

Doordat een zakelijke glasvezelverbinding modulair is opgebouwd, is het mogelijk om op een later moment (na de realisatie) nog aanvullende diensten worden afgenomen. De kosten van een later afgenomen dienst worden apart gespecificeerd op de offerte. U kunt verschillende aanvullende diensten blijven stapelen, totdat de maximale capaciteit van 1 Gbit/s van de glasvezelverbinding wordt bereikt. Tevens is het ook mogelijk om diensten te upgraden. Zo kan de snelheid van de dienst Zakelijk internet worden geüpgraded worden naar uw gewenste snelheid. Wanneer u een dienst wenst af te nemen of te upgraden, dan kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

Wanneer de capaciteit van 1 Gbit/s niet toereikend is voor uw organisatie, dan kan op aanvraag en tegen meerprijs deze capaciteit voor u worden verhoogd tot maximaal 10 Gbit/s. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze consultants.