+31 76 - 5331331

Glasvezel Rossum (Overijssel)

In Rossum zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Rossum beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor ontstaat voor bedrijven de mogelijkheid om bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Rossum (Overijssel) die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bekijk de glasvezeltarieven en mogelijkheden in Rossum (Overijssel)

Elke locatie in Rossum (Overijssel) heeft haar eigen unieke glasvezeltarieven. De afstand van uw pand tot het glasvezelnetwerk is bepalend voor de tarieven op uw locatie. De eenmalige aansluitkosten zijn gebonden aan hoe gemakkelijk uw pand is te koppelen aan het glasvezelnetwerk. Bekijk de mogelijkheden en actuele tarieven van Rossum (Overijssel) in onze Glasvezel Postcodecheck.

Vestiging(en) verbinden met glasvezel

Door eventuele nevenvestigingen te koppelen met glasvezel creëert u een centrale infrastructuur wat vele voordelen biedt. Het koppelen van vestigingen met behulp van een glasvezelverbinding kan op meerdere manieren. Er kan gebruik gemaakt worden van een IP-VPN, waardoor Quality of Service optimaal gebruikt kan worden. Daarnaast is het ook realiseerbaar om andere vestigingen te verbinden met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel op te zetten met eigen firewalls over het internet. Naast het koppelen van eigen filialen is het ook mogelijk om een directe koppeling te realiseren naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werken in de Cloud wordt zo veel prettiger omdat er een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of apparatuur.