Glasvezel Rossum

In Rossum zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Rossum beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor bijna overal in Rossum tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Rossum die gevestigd zijn op het bedrijventerrein Weteringshoek.

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen

Voor bedrijven zijn de vele voordelen van Zakelijk Glasvezel interessant. Er is mogelijk om op glasvezel uitermate hoge snelheden (1.000 Mbit/s of hoger op aanvraag) gerealiseerd worden. Een ander groot voordeel is dat uw uploadsnelheid gelijk is aan uw downloadsnelheid. Het is mogelijk om meerdere diensten af te nemen over een zakelijk glasvezelverbinding. Zo kunt u alle overige lijnen opzeggen omdat u niet langer meerdere lijnen nodig heeft. Naast dit zijn er aan Zakelijk Glasvezel nog veel meer voordelen verbonden.

Controleer uw glasvezeltarieven in Rossum

De glasvezeltarieven in Rossum zijn uniek per locatie. Tarieven die gelden voor uw locatie zijn gebonden aan de afstand van uw pand tot het glasvezelnetwerk. Als uw pand gemakkelijk te koppelen is aan het glasvezelnetwerk dan zullen de aansluitkosten lager zijn. Bekijk de mogelijkheden en actuele tarieven van Rossum in onze Glasvezel Postcodecheck.