+31 76 - 5331331

Glasvezel Kruisstraat in Rosmalen

Op het bedrijventerrein Kruisstraat in Rosmalen is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel delen op Kruisstraat

Om kosten te besparen kan ervoor worden gekozen om een glasvezelverbinding te delen met een andere partij. Alle deelnemende partijen dienen hiervoor echter wel in hetzelfde bedrijfspand gevestigd te zijn. Er zal een partij worden aangesteld als hoofdcontractant die verantwoordelijk zal zijn voor de glasvezelverbinding. Gebruikelijk rekent de hoofdcontractant een deel van de eenmalige- en maandelijkse kosten door naar de overige partijen. Iedere partij neemt vervolgens hun eigen gewenste diensten rechtstreeks bij IP Visie af, hiervoor wordt iedere partij ook individueel gefactureerd. Alle diensten per partij staan los van elkaar en zijn afgeschermd van de overige partijen.

Redundant uitgevoerde verbinding

Wanneer het voor uw bedrijfsvoering van cruciaal belang is dat u in verbinding staat met het internet, dan kunt u kiezen voor redundantie. U heeft dan de zekerheid dat uw verbinding ten alle tijden online is. Redundantie kan op verschillende manieren worden toegepast. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het afnemen van een dubbel uitgevoerde verbinding bij verschillende internetproviders die beschikken over een geografisch van elkaar gescheiden netwerk. Wenst u advies voor het kiezen van de meest geschikte redundante oplossing voor uw bedrijfssituatie? Dan kunt u hiervoor terecht bij een van onze adviseurs. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over de verschillende vormen van redundantie en of deze aansluiten op uw bedrijfssituatie en waarom.