+31 76 - 5331331

Glasvezel Brabantpoort in Rosmalen

Op het kantorenpark Brabantpoort in Rosmalen, dat direct gelegen is aan de A2 is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Aanvragen van Zakelijk Glasvezel op Brabantpoort

Wanneer u Zakelijk Glasvezel doet aanvragen, dan zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. In de aanvraag dient opgegeven te worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en of u een managed of een unmanaged glasvezelrouter wilt afnemen. Indien u behoefte heeft aan extra (vaste) IP-adressen, dan kunt u dit ook in de aanvraag opgeven. Met uw aanvraag voor Zakelijk Glasvezel kunt u terecht bij een van onze consultants.

Redundante glasvezelverbinding op Brabantpoort

Wanneer internet van het grootste belang is voor uw organisatie, dan kan redundantie een geschikte oplossing bieden. Met een redundant uitgevoerde glasvezelverbinding heeft u zekerheid over de uptime van uw internetverbinding. Het toepassen van redundantie kan op verschillende manieren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het afnemen van een verbinding bij verschillende internetproviders die beschikken over een geografisch van elkaar gescheiden netwerk. Wenst u advies voor het kiezen van de meest geschikte redundante oplossing voor uw bedrijfssituatie? Dan kunt u terecht bij een van onze adviseurs. Onze adviseurs weten u alles te vertellen over de verschillende vormen van redundantie en welke redundante oplossingen het beste aansluiten bij uw bedrijfssituatie en waarom.