+31 76 - 5331331

Glasvezel Majoppeveld in Roosendaal

Op het bedrijventerrein Majoppeveld in Roosendaal is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De tarieven van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de infrastructuur en contractduur. Dit geldt zowel voor Majoppeveld-Noord als Majoppeveld-Zuid.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Aanvragen van Zakelijk Glasvezel op Majoppeveld

Bij het aanvragen van Zakelijk Glasvezel zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. Er zal in de aanvraag ook opgegeven moeten worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Eventuele extra (vaste) IP-adressen kunnen ook middels de aanvraag worden aangevraagd. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

Bedrijfsvestigingen koppelen met Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is er de mogelijkheid om eventuele bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen. Bij het koppelen van twee of meer vestigingen wordt er een centrale netwerkinfrastructuur gecreëerd die vele voordelen met zich meebrengt. Het koppelen van bedrijfsvestigingen met behulp van Zakelijk Glasvezel kan op meerdere manieren. Zo kan er gekozen worden voor een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Naast vestigingen is het ook mogelijk om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werkzaamheden in de Cloud worden zo een stuk aangenamer doordat er via een VLAN een directe koppeling wordt gemaakt naar uw serverapparatuur in het datacenter.