+31 76 - 5331331

Glasvezel Het Spectrum in Roosendaal

Op bedrijventerrein het Spectrum in Roosendaal is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De tarieven van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen. Een van de bekendste voordelen is dat het met een glasvezelverbinding mogelijk is om uitermate hoge internetsnelheden te behalen van wel 1.000 Mbit/s. Daarbij geldt dat ook dat glasvezelverbindingen symmetrisch van aard zijn, hierdoor is de uploadsnelheid altijd gelijk aan de downloadsnelheid. Dit alles in combinatie met een hoge uptime en een modulaire en schaalbare opbouw van glasvezelverbindingen zorgt dat ervoor dat Zakelijk Glasvezel de ideale keuze is voor uw bedrijf.

Aanvragen van Zakelijk Glasvezel op Spectrum

Wanneer u Zakelijk Glasvezel doet aanvragen, dan dient u een aantal bedrijfs- en locatiegegevens op te geven. Verder zal in de aanvraag ook worden gevraagd naar welke diensten u over de glasvezelverbinding wenst af te nemen en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Indien u behoefte heeft aan extra (vaste) IP-adressen, dan kan dit ook in de aanvraag worden opgegeven. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants, of voer een Postcodecheck uit voor een accurate prijsopgave.