+31 76 - 5331331

Glasvezel Borchwerf II in Roosendaal

Op bedrijventerrein Borchwerf II in Roosendaal (en Oud-Gastel) ligt een glasvezel netwerk van KPN. Alle bedrijven die in de straten van het terrein zijn gevestigd kunnen tegen standaard tarieven worden aangesloten op dit netwerk. De maandelijkse kosten voor een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de keuze voor de router, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Het groeipad van Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel wordt standaard geleverd met een capaciteit van 1 Gbit/s. Dit enorme groeipad kan worden gevuld met verschillende diensten en services. Zakelijk Glasvezel kent een modulaire en schaalbare opbouw, waardoor het mogelijk is om over slechts één verbinding meerdere diensten af te nemen. Indien de capaciteit van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor uw organisatie, dan kan IP Visie deze capaciteit voor u uitbreiden naar maximaal 10 Gbit/s.

Deel uw zakelijke glasvezelverbinding op Borchwerf II

Zakelijk Glasvezel delen is mogelijk. Wanneer u op kosten wenst te besparen, dan kan een zakelijke glasvezelverbinding worden gedeeld met andere partijen die in hetzelfde bedrijfspand zijn gevestigd. Hierbij zal een partij worden aangesteld als hoofdcontractant en de verantwoordelijkheid krijgen over de glasvezelverbinding. Het is gebruikelijk dat de hoofdcontractant een deel van de eenmalige- en maandelijkse kosten doet doorrekenen naar de overige partijen. Iedere partij kan vervolgens zijn eigen gewenste diensten rechtstreeks afnemen bij IP Visie, iedere partij wordt hiervoor ook individueel gefactureerd. Alle afgenomen diensten per partij zijn afgeschermd en dus niet zichtbaar voor de overige partijen.

Bedrijventerrein Borchwerf II