+31 76 - 5331331

Glasvezel Borchwerf in Roosendaal

Op het bedrijventerrein Borchwerf I in Roosendaal ligt een glasvezel netwerk van KPN. In alle straten van het bedrijventerrein wordt Zakelijk Glasvezel tegen standaard tarieven geleverd. De eenmalige- en maandelijkse kosten voor een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezelinfrastructuur en contractduur.

Dit geldt ook voor bedrijven die gevestigd zijn op Borchwerf-Noord en Borchwerf-Zuid

Doe de Glasvezel postcodecheck

IP Bellen via uw zakelijke glasvezelaansluiting

Via uw zakelijke glasvezelverbinding kan er op een veilige en betrouwbare manier worden getelefoneerd. Hierbij lopen data- en telefonie gescheiden van elkaar over dezelfde breedbandverbinding. Bij IP Visie heeft u de keuze uit een tweetal VoIP (Voice over IP) oplossingen. Zo kan uw huidige telefooncentrale worden voorzien van een SIP Trunk om zo te profiteren van de voordelen van IP. Indien u niet in het bezit bent van een eigen telefooncentrale, dan is er de mogelijkheid om met Hosted Telefonie de functionaliteiten van een telefooncentrale te huren.

Zakelijk Glasvezel op Borchwerf bestellen

Bij het aanvragen van Zakelijk Glasvezel zijn er een aantal zaken die om de hoek komen kijken. Naast een aantal vereiste bedrijfs- en locatiegegevens dient in de aanvraag opgegeven te worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken. Indien u behoefte heeft aan extra (vaste) IP-adressen, dan kan dit ook worden opgegeven in de aanvraag. Verder dient ook de keuze voor een managed of unmanaged glasvezelrouter opgegeven te worden in de aanvraag. Wenst u Zakelijk Glasvezel te realiseren voor uw bedrijfslocatie? Neem dan contact op met een van onze consultants.