Glasvezel Roosendaal

In Roosendaal zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Roosendaal beschikt over een uitgebreide glasvezel infrastructuur, waardoor bedrijven bijna overal binnen de gemeente kunnen beschikken over snelle internet verbindingen.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Roosendaal

Roosendaal was één van de eerste gemeenten in Nederland waar het zogenaamde All-IP glasvezel netwerk gereed was. Voor de diverse glasvezelringen die door de stad zijn aangelegd is in totaal meer dan 45 kilometer gegraven, ruim 100 kilometer glasvezelkabel ingeblazen en zijn er meer dan 100 straatkasten compleet ingericht en aangesloten. Dit zorgt er voor dat bijna overal in Roosendaal geprofiteerd kan worden van de snelheid van glasvezel.

Glasvezel op bedrijventerreinen in Roosendaal

Roosendaal beschikt over een aantal bedrijventerreinen. Op alle bedrijventerreinen zijn er mogelijkheden om tegen gunstige voorwaarden aangesloten te worden op het glasvezel netwerk.

  • Borchwerf I en II
  • Majoppeveld-Noord
  • Majoppeveld-Zuid

Overige bedrijvenlocaties in Roosendaal

Naast de grootste bedrijventerreinen van Roosendaal zijn er ook op andere locaties mogelijkheden voor bedrijven om te beschikken over een zakelijke glasvezelverbinding met snel internet. Er zijn ook goede mogelijkheden om een glasvezelverbinding te realiseren op Het Spectrum, Vijfhuizenberg, Tolberg, De Kroeven, Langdonk, Vrouwenhof, Kortendijk, Vroenhout, Vierhoeven en Roselaar.

Datacenter IP Visie

IP Visie heeft haar eigen datacenter in de mediatoren in Roosendaal. De toren die vroeger eigendom was van KPN en onderdeel uitmaakt van de Nederlandse noodinfrastructuur is tegenwoordig in handen van Cellnex Telecom en is volledig ingericht als datacenter voor IP Visie. Ideaal voor bedrijven in West-Brabant, die op zoek zijn naar de mogelijkheden van een regionaal datacenter met ongekende mogelijkheden op het gebied van verbindingen.

Colt Data Center

Naast het datacenter van IP Visie bevindt zich nog een tweede datacenter in Roosendaal, namelijk dat van Colt Telecom. Het Colt Data Center is gevestigd aan de Argonweg 9. Ook in dit datacenter leveren wij hoog capacitaire internetverbindingen.

Datacenter IP Visie Roosendaal