+31 76 - 5331331

Glasvezel Roosendaal

In Roosendaal zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. Roosendaal beschikt over een uitgebreide glasvezel infrastructuur, waardoor bedrijven bijna overal binnen de gemeente gunstig kunnen worden aangesloten op Zakelijk Glasvezel

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Roosendaal die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Roosendaal

Roosendaal was één van de eerste gemeenten in Nederland waar het zogenaamde All-IP glasvezel netwerk gereed was. Voor de diverse glasvezelringen die door de stad zijn aangelegd is in totaal meer dan 45 kilometer gegraven, ruim 100 kilometer glasvezelkabel ingeblazen en zijn er meer dan 100 straatkasten compleet ingericht en aangesloten. Dit zorgt er voor dat bijna overal in Roosendaal geprofiteerd kan worden van de snelheid van glasvezel voor zowel particulieren als bedrijven. Naast de mogelijkheden op het gebied van glasvezel zijn er in Roosendaal ook prima mogelijkheden om een snelle internet verbinding te realiseren via VDSL.

Glasvezeltarieven & mogelijkheden in Roosendaal

Voor elke locatie in Roosendaal gelden unieke glasvezeltarieven. De tarieven van uw pand worden bepaald door de afstand tussen uw pand en het glasvezelnetwerk. De aansluitkosten zijn afhankelijk van hoe gemakkelijk uw pand is te koppelen aan het glasvezelnetwerk. Bekijk de mogelijkheden en actuele tarieven van Roosendaal in onze glasvezel postcodecheck.

Glasvezelverbinding in Roosendaal aanvragen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt dan zullen wij om een aantal gegevens (bedrijfs- en locatiegegevens) vragen. U zult ook de aanvullende diensten die u wenst af te nemen over de verbinding moeten opgeven. Indien u extra (vaste) IP-adressen wilt afnemen, kunt u dit aangeven bij de aanvraag. Uw keuze voor een managed of unmanaged router dient opgegeven te worden. Om de aanvraag van Zakelijk Glasvezel in gang te zetten kunt u contact opnemen met een van onze consultants voor een persoonlijk advies.

Uw nevenvestigingen met elkaar verbinden

Met glasvezel koppelt u eenvoudig eventuele nevenvestigingen binnen of buiten Roosendaal. Zo creëert u een centrale infrastructuur die vele voordelen biedt. Het koppelen van vestigingen met glasvezel is te realiseren op verschillende manieren. Er kan gekozen worden voor een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Daarnaast is het ook mogelijk om andere panden te verbinden met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel te bouwen met eigen firewalls over het internet. Het is ook mogelijk een directe koppeling te realiseren naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werken in de Cloud wordt zo veel prettiger doordat er een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of apparatuur.

Overige bedrijvenlocaties Tolberg, De Kroeven, Langdonk, Vrouwenhof, Kortendijk, Vroenhout, Vierhoeven en Roselaar.