Glasvezel Roosendaal

In Roosendaal zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. Roosendaal beschikt over een uitgebreide glasvezel infrastructuur, waardoor bedrijven bijna overal binnen de gemeente gunstig kunnen worden aangesloten op Zakelijk Glasvezel. De eenmalige aansluitkosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie van uw pand en de afstand tot de infrastructuur. De maandelijkse kosten worden grotendeels bepaald door de gewenste snelheid voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Roosendaal die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Roosendaal

Roosendaal was één van de eerste gemeenten in Nederland waar het zogenaamde All-IP glasvezel netwerk gereed was. Voor de diverse glasvezelringen die door de stad zijn aangelegd is in totaal meer dan 45 kilometer gegraven, ruim 100 kilometer glasvezelkabel ingeblazen en zijn er meer dan 100 straatkasten compleet ingericht en aangesloten. Dit zorgt er voor dat bijna overal in Roosendaal geprofiteerd kan worden van de snelheid van glasvezel voor zowel particulieren als bedrijven. Naast de mogelijkheden op het gebied van glasvezel zijn er in Roosendaal ook prima mogelijkheden om een snelle internet verbinding te realiseren via VDSL.

Roosendaal heeft zich ontwikkeld tot een logistieke hotspot door de strategische ligging langs de A17 en A58 en tussen de havens van Rotterdam en Antwerpen. Het is dan ook vanzelfsprekend dat zich in Roosendaal veel logistieke en transportbedrijven hebben gevestigd.

Overige locaties in Roosendaal

Tolberg, De Kroeven, Langdonk, Vrouwenhof, Kortendijk, Vroenhout, Vierhoeven en Roselaar