+31 76 - 5331331

Glasvezel Laak in Roggel

Op het bedrijventerrein Laak in Roggel is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk glasvezel op bedrijventerrein Laak aanvragen

Indien u Zakelijk Glasvezel aanvraagt, dan zult u uw bedrijfs- en locatiegegevens moeten afstaan. U dient ook de aanvullende diensten die u wenst af te nemen over de glasvezelverbinding op te geven. Wanneer u extra (vaste) IP-adressen wenst dan kunt dit ook bij de aanvraag melden. De keuze voor een managed of unmanaged router is ook aan te geven bij de aanvraag. Zakelijk Glasvezel kunt u aanvragen bij een van onze consultants of doe een postcodecheck voor een prijsopgave.

Bekijk de glasvezeltarieven op bedrijventerrein Laak

In Laak zijn de glasvezeltarieven gebonden met de locatie van uw pand. De tarieven voor Zakelijk Glasvezel worden bepaald door de afstand tussen uw locaties het glasvezelnetwerk. Wanner het makkelijker is om uw pand verbinden aan het glasvezelnetwerk, des te lager de eenmalige aansluitkosten zullen uitvallen. Controleer de voor uw locatie geldende tarieven en mogelijkheden in Laak aan de hand van onze unieke postcodecheck.