Glasvezel Roggel

In Roggel zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het Zakelijk Glasvezel netwerk van KPN. De tarieven van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Roggel die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Het kerkdorp Roggel is gelegen in de gemeente Leudal. Roggel is in het Limburgse landschap gelegen aan de Roggelse Beek en telt ongeveer 4.180 inwoners. In Roggel zijn enkele monumentale kerken te vinden. Tevens ligt er in Roggel een recreatiepark met een 5-sterren camping. In het recreatiepark kunnen ongeveer 5.500 toeristen verblijven. Roggel is bereikbaar via de provinciale weg N279.

'Glasvezel' Grand Prix van Roggel

In 2011 was de gemeente Leudal één van de eerste gemeenten die diensten over het glasvezelnetwerk kreeg aangeboden. Om de bewoners van de gemeente te betrekken bij het glasvezelproject, heeft Vodafone Thuis samen met de gemeente Leudal de 'Grand Prix van Roggel' georganiseerd. Er werd een speciale kwalificatie gevoerd voor de 'snelste' inwoners van het dorp. De winnaars hiervan mochten in een F1-simulator het opnemen tegen F1-Coureur: Jenson Button. Door de inwoners van de gehele gemeente bij dit evenement te betrekken, kwamen er genoeg aanmeldingen voor een glasvezelaansluiting, waarna Reggefiber de glasvezelverbinding voor Roggel heeft gerealiseerd. Tegenwoordig kunnen alle inwoners van Roggel en van de gemeente Leudal gebruik maken van Supersnel internet over het glasvezelnetwerk!

Postcode van Roggel: 6088