+31 76 - 5331331

Glasvezel Rogat

In Rogat zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten voor een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezeltarieven & mogelijkheden in Rogat

Op elke locatie in Rogat gelden unieke glasvezeltarieven. Deze afstand van uw pand tot het glasvezelnetwerk is bepalend voor de tarieven op uw locatie. Voor de aansluitkosten geldt dat hoe makkelijker uw pand te koppelen is op het glasvezelnetwerk, hoe lager de aansluitkosten zijn. Bekijk de voor uw locatie geldende tarieven en mogelijkheden in Rogat aan de hand van onze unieke postcodecheck.

Diensten over Zakelijk Glasvezel

Over een zakelijk glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Er zijn nog een hoop aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. U kunt dan denken aan diensten als VOIP bellen, Ethernet VPN, SIP-trunk, Zakelijk Pinnen en nog veel meer. Op uw glasvezel access kunt u diensten blijven stapelen totdat u de limiet van 1 Gbit/s heeft bereikt.