+31 76 - 5331331

Glasvezel Oosttangent in Roermond

Op het bedrijventerrein Oosttangent in Roermond is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

IP Bellen via Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren via uw zakelijke glasvezelverbinding. Data en telefonie worden gescheiden van elkaar getransporteerd over dezelfde verbinding. Bij IP Visie zijn er een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten waaruit u een keuze kunt maken. Zo is er de mogelijkheid om uw huidige telefooncentrale te voorzien van een SIP Trunk om zo te kunnen profiteren van de voordelen van IP. Wanneer u niet beschikt over een eigen telefooncentrale, dan is er de mogelijkheid om met Hosted Telefonie de functionaliteiten van een geavanceerde telefooncentrale te huren.

Bekijk alle glasvezeltarieven en mogelijkheden op Oosttangent

De tarieven voor Zakelijk Glasvezel op Oosttangent zijn uniek voor iedere bedrijfslocatie. Een bepalende factor voor deze tarieven is de afstand vanaf uw bedrijfspand tot het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk(er) gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Aan de hand van onze Glasvezel Postcodecheck kunt u inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden.