+31 76 - 5331331

Glasvezel Gebroek Heide in Roermond

Op het bedrijventerrein Gebroek Heide in Roermond is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel tarieven op Gebroek Heide

Iedere locatie in Nederland kent haar eigen unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel, zo ook op het bedrijventerrein Gebroek Heide. De tarieven voor een glasvezelaansluiting komen tot stand door de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelknooppunt te bepalen. Des te kleiner deze afstand, des te aantrekkelijker de eenmalige aansluitkosten voor een glasvezelverbinding voor u zullen uitvallen. Aan de hand van onze uitgebreide Glasvezel Postcodecheck kunt u inzicht krijgen in alle mogelijkheden en actuele tarieven voor Zakelijk Glasvezel voor uw locatie op bedrijventerrein Gebroek Heide.

Een redundant uitgevoerde glasvezelverbinding

Is het voor uw bedrijfsvoering ontzettend belangrijk dat u continu verbonden bent met het internet? Wanneer dit het geval is kan een redundant uitgevoerde glasvezelverbinding een uitkomst bieden. Met een redundante verbinding heeft u extra zekerheid over de up-time van uw glasvezelverbinding. Redundantie is op meerdere manieren mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan twee aparte verbindingen, ieder afgenomen bij een andere provider met een geografisch gescheiden netwerk. Om zekerheid te krijgen of de gewenste manier van redundantie aansluit bij uw bedrijfssituatie kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs. Zij vertellen u alles over de verschillende vormen van redundantie en welke vorm van redundantie aansluit het beste aansluit bij uw bedrijfssituatie.