+31 76 - 5331331

Glasvezel Veenderveld in Roelofarendsveen

Op het bedrijventerrein Veenderveld in Roelofarendsveen ligt een glasvezel netwerk. Alle bedrijven die in de straten van het terrein zijn gevestigd kunnen tegen standaard tarieven beschikken over een glasvezel aansluiting. De eenmalige- en maandelijkse kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van Zakelijk Glasvezel

Een glasvezelaansluiting kent vele voordelen, vrijwel allen zeer interessant voor bedrijven. Op glasvezel kunnen uitermate hoge internetsnelheden gehaald worden, 1.000 Mbit/s of zelfs hoger op aanvraag. Ook is het zo dat de uploadsnelheid gelijk is aan de downloadsnelheid van een glasvezelverbinding. Het is mogelijk om meerdere diensten af te nemen over een zakelijk glasvezelverbinding. Dit betekend dat u indien u meerdere verbindingen heeft, deze allen kan vervangen door een enkele glasvezelverbinding. Naast dit kent een glasvezelverbinding nog veel meer voordelen.

Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Veenderveld aanvragen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt, dan zijn er een aantal gegevens van u vereist. In de aanvraag dient onder andere te worden opgegeven van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en of u een managed of een unmanaged glasvezelrouter wenst in te zetten. De behoefte aan extra (vaste) IP-adressen kan ook worden opgegeven in de aanvraag. Met uw aanvraag voor Zakelijk Glasvezel kunt u terecht bij een van onze consultants.