+31 76 - 5331331

Glasvezel De Lasso in Roelofarendsveen

Op bedrijventerrein de Lasso in Roelofarendsveen ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven die in de straten van het terrein gevestigd zijn hebben de mogelijkheid om tegen standaard tarieven over een glasvezel aansluiting te beschikken. De maandelijkse kosten zijn onder andere afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezeltarieven & mogelijkheden op bedrijventerrein de Lasso

Voor elke locatie op bedrijventerrein de Lasso gelden unieke glasvezeltarieven. Deze tarieven voor Zakelijk Glasvezel worden bepaald door de afstand tussen uw locaties het glasvezelnetwerk. Wanneer het gemakkelijker is om uw pand te koppelen aan het glasvezelnetwerk, des te aantrekkelijker de eenmalige kosten zullen uitvallen. Om inzicht te krijgen in de actuele tarieven en mogelijkheden voor Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein de Lasso dient u een Glasvezel Postcodecheck uit te voeren.

Zakelijk Glasvezel delen op de Lasso

Om kosten te besparen kan er gekozen worden om met een andere partij de glasvezelaansluiting te delen. Alle partijen die meedoen aan deze constructie moeten gevestigd zijn hetzelfde fysieke pand Een enkele deelnemer (vaak de verhuurder van pand) wordt aangesteld als hoofdcontractant, en is verantwoordelijk voor de verbinding. In veel gevallen rekent de hoofdcontract een deel van de aansluit- en maandelijkse kosten van de glasvezel access door. Vervolgens neemt elke partij hun gewenste diensten af bij direct bij IP Visie, zij worden ook individueel gefactureerd. Alle diensten zijn afgeschermd van de overige partijen om zo privacy te kunnen garanderen.