+31 76 - 5331331

Glasvezel Roelofarendsveen

In Roelofarendsveen zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Roelofarendsveen beschikt over een uitstekende infrastructuur waardoor bedrijven en instellingen vrijwel overal tegen aantrekkelijke voorwaarden een aansluiting kunnen realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezel op bedrijventerreinen in Roelofarendsveen

Roelofarendsveen beschikt over twee bedrijventerreinen. Op beide bedrijventerreinen is een glasvezelnetwerk aanwezig wat met behulp van vraagbundelingstrajecten is aangelegd. De aanleg van glasvezel op alle bedrijventerreinen heeft ervoor gezorgd dat Roelofarendsveen een interessante vestigingsplaats is voor bedrijven. Zakelijk Glasvezel biedt met een capaciteit van 1 Gbit/s een toekomstvast groeipad voor uw organisatie en kan dankzij de modulaire- en schaalbare opbouw voor allerlei toepassingen binnen uw organisatie ingezet worden.

De Lasso

Bedrijventerrein De Lasso beschikt over een eigen glasvezelnetwerk wat doormiddel van een vraagbundelingstraject is gerealiseerd. De Lasso is het tweede bedrijventerrein in Roelofarendsveen waarop een glasvezelnetwerk is gerealiseerd. Dankzij de aanwezigheid van het glasvezelnetwerk worden bedrijven in staat gesteld om gebruik te maken van de nieuwste diensten die zonder glasvezel niet mogelijk zouden zijn. Bedrijven die in de straten van De Lasso zijn gevestigd kunnen tegen aantrekkelijke voorwaarden beschikken over een razendsnelle glasvezelverbinding.

Veenderveld

Bedrijventerrein Veenderveld is het eerste bedrijventerrein van Roelofarendsveen waarop een glasvezelnetwerk is aangelegd. Het netwerk is doormiddel van een vraagbundelingstraject mogelijk gemaakt. Alle bedrijven die op Veenderveld zijn gevestigd kunnen eenvoudig op dit netwerk worden aangesloten.

Altijd internet, altijd online

Wanneer het voor de bedrijfsvoering van uw organisatie van cruciaal belang is dat u in verbinding staat met het internet, dan biedt een redundante verbinding een uitstekende oplossing. Met een redundant uitgevoerde glasvezelverbinding heeft u de zekerheid dat uw internetverbinding ten alle tijden online is. Het toepassen van redundantie kan op verschillende manieren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het afnemen van twee verbindingen bij verschillende internetproviders die gebruik maken van een geografisch gescheiden netwerk. De adviseurs van IP Visie kunnen u bijstaan bij het selecteren van de meest geschikte redundante oplossing voor uw bedrijfssituatie. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over de verschillende vormen van redundantie en weten welke redundante varianten het beste aansluiten bij uw organisatie en waarom.


Roelofarendsveen maakt onderdeel uit van de gemeente Kaag en Braassem