Glasvezel Rockanje

In Rockanje zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Rockanje beschikt over een uitstekende infrastructuur. Voor bedrijven ontstaat hierdoor de mogelijkheid om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Rockanje die gevestigd zijn op het bedrijventerrein Moolhoek.

Bekijk de glasvezeltarieven in Rockanje

Zakelijk Glasvezel in Rockanje kent zoals in de rest van het land haar eigen unieke glasvezel tarieven per locatie. De afstand van uw pand tot het glasvezelnetwerk is bepalend voor de glasvezeltarieven op uw locatie. Hoe gemakkelijker het is om uw aansluiting op het glasvezelnetwerk te realiseren, hoe lager de eenmalige kosten zullen uitvallen. Controleer de voor uw locatie geldende tarieven en mogelijkheden in Rockanje aan de hand van onze unieke Glasvezel Postcodecheck.

Vestigingen koppelen met Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel maakt het mogelijk om eventuele bedrijfsvestigingen gemakkelijk aan elkaar te koppelen. Door twee- of meer vestigingen te koppelen creëert u een centrale netwerkinfrastructuur, wat vele voordelen te bieden heeft. Het koppelen van bedrijfsvestigingen kan op verschillende manieren. Er kan bijvoorbeeld gebruik worden gemaakt van een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Naast bedrijfsvestigingen is er ook de mogelijkheid om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Het werken in de Cloud wordt op deze manier een stuk aangenamer doordat er via een VLAN een directe koppeling wordt opgezet naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden.