Glasvezel Plaspoelpolder in Rijswijk

Op het bedrijventerrein Plaspoelpolder in Rijswijk ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven die hier zijn gevestigd kunnen hierop eenvoudig en tegen standaard tarieven worden aangesloten. De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bedrijventerrein Plaspoelpolder is een gemengd bedrijventerrein. Het terrein is vernoemd naar de voormalige polder. De Plaspoelpolder is een populair bedrijventerrein, mede doordat het Europees Octrooibureau op dit terrein is gevestigd. Dit bedrijventerrein is uitstekend bereikbaar dankzij de diverse snelwegen die hiernaar leiden waaronder de A12 en de A4 (Knooppunt Ypenberg). Bedrijventerrein Plaspoelpolder beschikt over een oppervlakte van maar liefst ongeveer 100 hectare!

Verbetering van het glasvezelnetwerk

Ondanks de zeer goede kritieken over dit bedrijventerrein, zal de Plaspoelpolder zich de komende jaren gaan herstructureren met de bestaande kwaliteiten. Hierbij zal ook het huidige glasvezelnetwerk worden verbeterd om zo het imago van het bedrijventerrein nog verder te versterken en bedrijven de gelegenheid geven om van nóg sneller internet te kunnen genieten!