Glasvezel Hoornwijck in Rijswijk

Op bedrijvenpark Hoornwijck in Rijswijk ligt een glasvezel netwerk van KPN. Alle bedrijven die hier zijn gevestigd kunnen gemakkelijk worden aangesloten. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractsduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bedrijventerrein Hoornwijck is bereikbaar via de A4 (Afslag 9).

Aanvragen Zakelijk Glasvezel in Hoornwijck

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt, dan zult u uw bedrijfs- en locatiegegevens moeten afstaan. U dient ook de aanvullende diensten die u wenst af te nemen over de glasvezelverbinding op te geven. Wanneer u extra (vaste) IP-adressen wenst dan kunt dit ook bij de aanvraag melden. Uw voorkeur voor een beheerde of onbeheerde router (managed of unmanaged) wordt ook gevraagd bij de aanvraag. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt contact opnemen met een van onze consultants.

Deel uw glasvezelverbinding in Hoornwijck

Indien u met meerdere partijen in een enkel pand zitten, dan is er de mogelijkheid om uw glasvezelaansluiting te delen om zo kosten te besparen. Beide (of meerdere) deelnemers dienen hiervoor wel in hetzelfde fysieke pand gevestigd te zijn. Een enkele deelnemer (vaak de verhuurder van pand) wordt aangesteld als hoofdcontractant, en is verantwoordelijk voor de verbinding. De hoofdcontractant is zelf verantwoordelijk om indien gewenst de kosten van de glasvezelaansluiting door te rekenen naar de andere deelnemers. Dan neemt elke partij hun gewenste diensten af bij direct bij IP Visie, zij worden ook individueel gefactureerd. De diensten die elke partij afgenomen hebben staan los van elkaar, deze zijn voor andere partijen afgeschermd.