+31 76 - 5331331

Glasvezel Broekpolder in Rijswijk

Op het bedrijvenpark Broekpolder in Rijswijk ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven die in dit gedeelte van de stad zijn gevestigd kunnen hierop worden aangesloten. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn onder andere afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen die voor bedrijven interessant zijn. U kunt met Zakelijk Glasvezel genieten van zeer hoge snelheden tot maar liefst 1.000 Mbit/s (hoger mogelijk op aanvraag) Niet alleen de downloadsnelheid is hoog, maar bij glasvezel is de uploadsnelheid altijd gelijk aan uw downloadsnelheid. Over een zakelijk glasvezelverbinding is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen. Zo kunt u alle overige lijnen opzeggen omdat u niet langer meerdere lijnen nodig heeft. Naast dit zijn er aan een glasvezelverbinding nog veel meer voordelen verbonden.

Glasvezelverbinding op bedrijventerrein Broekpolder aanvragen

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zult u een aantal bedrijfs- en locatiegegevens moeten afstaan. De aanvullende diensten die u wenst af te nemen zult u ook moeten opgeven. Ook extra (vaste) IP-adressen die zijn af te nemen moet u opgeven bij de aanvraag. Betreft de glasvezelrouter heeft u keuze uit een managed of een unmanaged variant. Om de aanvraag van Zakelijk Glasvezel te starten kunt u contact opnemen met een van onze consultants.