Glasvezel Rijswijk

Er zijn volop mogelijkheden voor bedrijven en instellingen in Rijswijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. Rijswijk beschikt over een uitgebreide glasvezel infrastructuur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Rijswijk die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Overige bedrijfslocaties in Rijswijk

Kantorenlocatie bij het station Rijswijk, De Zuidflank, bedrijventerrein aan de Delftweg, bedrijventerrein gelegen aan de Heulweg naast het TNO-complex, kantorenlocatie in het gebied rondom winkelcentrum In de Bogaard.

Meer informatie over Rijswijk

In de provincie Zuid-Holland ligt de gemeente/stad Rijswijk. Rijswijk maakt deel uit van het Kaderwetgebied Haaglanden en telt sinds de zomer van 2016 precies 50.000 inwoners. Rijswijk is zowel met de auto via de autosnelwegen A4 en A13 als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. In Rijswijk is er ook een haven, en lopen er diverse waterroutes naar enkele grote steden in Nederland. Hiermee is Rijswijk zowel via de weg of het spoor als via het water bereikbaar.

Vliegveld Ypenburg

Net zoals meerdere steden in de Randstad, was ook Rijswijk een belangrijk doel voor de Duitsers. Met name het toenmalige vliegveld: Ypenburg was een belangrijk doel voor de Duitsers om te veroveren. Ondanks de zware verdediging was het vliegveld redelijk snel in handen van de Duitsers. In het verloop van de oorlog heeft Rijswijk zich niet echt verzet tegen de Duitsers, maar werd het vliegveld Ypenburg met name gebruikt voor diverse lanceringen van de V-1 en V-2 raketten. Doordat deze lanceringen met regelmaat mislukten, kwamen veel inwoners om door geallieerde bombardementen en door deze raketten. Na de Oorlog heeft Rijswijk een ongekende groei doorgemaakt, waardoor het de huidige stad is kunnen worden.

Glasvezeltarieven in Rijswijk

De eenmalige aansluitkosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie van uw pand en de afstand tot de glasvezel infrastructuur. De maandelijkse kosten hangen af van de gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.