+31 76 - 5331331

Glasvezel Noordermors in Rijssen

Op het bedrijventerrein Noordermors in Rijssen ligt een glasvezel netwerk. Alle bedrijven die hier zijn gevestigd kunnen gemakkelijk worden aangesloten. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezeltarieven & mogelijkheden op bedrijventerrein Noordermors

Op bedrijventerrein Noordermors zijn de tarieven voor Zakelijk Glasvezel uniek per bedrijfslocatie. De afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelknooppunt bepaald de geldende tarieven voor uw bedrijfslocatie. Hierbij geldt dat hoe gemakkelijker het is om uw bedrijfspand aan te sluiten op het glasvezelnetwerk, des te aantrekkelijker de eenmalige aansluitkosten zullen uitvallen. Controleer aan de hand van onze unieke Postcodecheck de geldende tarieven en mogelijkheden voor uw bedrijfslocatie op bedrijventerrein Noordermors.

VoIP bellen via uw glasvezelverbinding

Bellen over een zakelijke glasvezelverbinding biedt een betrouwbare en veilige manier om uw telefoonverkeer af te laten handelen via uw zakelijke glasvezelverbinding. Over de glasvezelverbinding worden zowel data (bv. Internet) als telefonie gescheiden getransporteerd. Bij IP Visie heeft u de keuze uit een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten. Zo kan uw eigen telefooncentrale op locatie worden voorzien van een SIP-trunk om te profiteren van de voordelen van IP. Daarnaast kunt u dezelfde functionaliteiten van een telefooncentrale huren met Hosted Telefonie.