+31 76 - 5331331

Glasvezel De Mors in Rijssen

Op bedrijventerrein de Mors in Rijssen ligt een glasvezel netwerk. Alle bedrijven die hier zijn gevestigd kunnen gemakkelijk worden aangesloten. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel op de Mors bestellen

Indien u Zakelijk Glasvezel wilt aanvragen, dan hebben we een aantal gegevens van u nodig zoals bedrijfs- en locatiegegevens. De aanvullende diensten die u wenst af te nemen zult u ook moeten opgeven. Wanneer u extra (vaste) IP-adressen nodig heeft dan kunt dit ook bij de aanvraag melden. Uw keuze voor een managed of unmanaged router dient opgegeven te worden. Om de aanvraag van Zakelijk Glasvezel in gang te zetten kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

Bandbreedte en Zakelijk Glasvezel

De capaciteit waarmee Zakelijk Glasvezel wordt opgeleverd bedraagt standaard 1 Gbit/s. Dit toekomstvaste groeipad kan naar eigen wens worden gevuld met verschillende diensten en services. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw waardoor het mogelijk is om meerdere diensten af te nemen over dezelfde breedbandverbinding. Wanneer de vraag naar capaciteit groter is dan 1 Gbit/s, dan kan tegen een meerprijs de capaciteit worden uitgebreid naar 10 Gbit/s.