+31 76 - 5331331

Glasvezel Rijssen

In Rijssen zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Rijssen beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Rijssen die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Rijssen

IP Visie kan snelle internet verbindingen aan bedrijven leveren in Rijssen. We doen dat op twee verschillende manieren. In grote delen van de bebouwde kom van Rijssen heeft Reggefiber een glasvezelnetwerk aangelegd. Alle ondernemers die gevestigd zijn in het aansluitgebied van Reggefiber komen in aanmerking voor een zakelijke internetverbinding over het netwerk van Reggefiber. Hiermee beschikken zij over een stabiele verbinding met up- en downloadsnelheden tot wel 500 Mbit/s.

Glasvezel in het buitengebied

Helaas kunnen wij in het buitengebied en buiten de genoemde aansluitgebieden in Rijssen nog geen snelle internetverbindingen leveren over glasvezel. De verwachting is dat in de komende jaren de mogelijkheden voor VDSL verbindingen hier wel sterk worden verbeterd.

Wanneer u als ondernemer In Rijssen bent gevestigd kunt u eenvoudig een abonnement voor zowel glasvezel als VDSL bij ons afsluiten en profiteert u direct van alle voordelen die glasvezel en VDSL te bieden hebben.

Zakelijk Glasvezel in Rijssen aanvragen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel doet aanvragen, dan zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. In de aanvraag zal ook opgegeven moeten worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Indien u gebruik wenst te maken van extra (vaste) IP-adressen, dan kunt u dit ook in de aanvraag opgeven. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

Zakelijk Glasvezel diensten

Over een zakelijke glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast Zakelijk Internet zijn er nog vele aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. Denk hierbij aan diensten als VoIP telefonie, SIP Trunk, Ethernet VPN en nog vele andere diensten. De hoeveelheid diensten die u over de glasvezelverbinding kunt afnemen wordt bepaald door de capaciteit van de glasvezelverbinding. U bent vrij om diensten te stapelen of aan te passen, zolang de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding niet wordt overschreden.

Overige bedrijvenlocaties in Rijssen

Slaghekke, de Brekeld, Enterstraat, Verenland en Veenenslagen