+31 76 - 5331331

Glasvezel Rijssen

In Rijssen zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten voor een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Rijssen die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Rijssen

IP Visie kan snelle internet verbindingen aan bedrijven leveren in Rijssen. We doen dat op twee verschillende manieren. In grote delen van de bebouwde kom van Rijssen heeft Reggefiber een glasvezelnetwerk aangelegd. Alle ondernemers die gevestigd zijn in het aansluitgebied van Reggefiber komen in aanmerking voor een zakelijke internetverbinding over het netwerk van Reggefiber. Hiermee beschikken zij over een stabiele verbinding met up- en downloadsnelheden tot wel 500 Mbit/s.

Glasvezel van KPN op de bedrijventerreinen

Op de bedrijventerreinen ligt geen glasvezelnetwerk van Reggefiber, maar heeft moedermaatschappij KPN in 2009 zakelijke glasvezelnetwerken aangelegd. Ondertussen zijn enkele tientallen bedrijven hier al vele jaren tot grote tevredenheid op aangesloten. Op korte termijn komt hier een aantrekkelijk aanbod voor bedrijven, die nog niet zijn aangesloten.

Glasvezel in het buitengebied

Helaas kunnen wij in het buitengebied en buiten de genoemde aansluitgebieden in Rijssen nog geen snelle internetverbindingen leveren over glasvezel. De verwachting is dat in de komende jaren de mogelijkheden voor VDSL verbindingen hier wel sterk worden verbeterd.

Wanneer u als ondernemer In Rijssen bent gevestigd kunt u eenvoudig een abonnement voor zowel glasvezel als VDSL bij ons afsluiten en profiteert u direct van alle voordelen die glasvezel en VDSL te bieden hebben.

Overige bedrijvenlocaties in Rijssen:

Slaghekke, de Brekeld, Enterstraat, Verenland en Veenenslagen

Postcodes Rijssen: 7461, 7462 en 7463