+31 76 - 5331331

Glasvezel Rijssen

In Rijssen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Rijssen beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Rijssen

IP Visie kan snelle internet verbindingen aan bedrijven leveren in Rijssen. We doen dat op twee verschillende manieren. In grote delen van de bebouwde kom van Rijssen heeft Reggefiber een glasvezelnetwerk aangelegd. Alle ondernemers die gevestigd zijn in het aansluitgebied van Reggefiber komen in aanmerking voor een zakelijke internetverbinding over het netwerk van Reggefiber. Hiermee beschikken zij over een stabiele verbinding met up- en downloadsnelheden tot wel 500 Mbit/s.

Glasvezel in het buitengebied

Helaas kunnen wij in het buitengebied en buiten de genoemde aansluitgebieden in Rijssen nog geen snelle internetverbindingen leveren over glasvezel. De verwachting is dat in de komende jaren de mogelijkheden voor VDSL verbindingen hier wel sterk worden verbeterd.

Wanneer u als ondernemer In Rijssen bent gevestigd kunt u eenvoudig een abonnement voor zowel glasvezel als VDSL bij ons afsluiten en profiteert u direct van alle voordelen die glasvezel en VDSL te bieden hebben.

Glasvezelmogelijkheden op bedrijventerreinen in Rijssen

In Rijssen zijn er drie bedrijventerreinen. Op vrijwel al deze bedrijventerreinen is er een glasvezelnetwerk aanwezig, waardoor bedrijven gemakkelijk aangesloten kunnen worden.

De Mors

Op bedrijventerrein De Mors is er een glasvezelnetwerk aanwezig. In vrijwel alle straten van het terrein zijn er voor bedrijven mogelijkheden om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Bedrijventerrein De Mors is met een oppervlakte van ruim 180 hectare het grootste bedrijventerrein van Rijssen.

Plaagslagen

Op bedrijventerrein Plaagslagen is er ook een glasvezelnetwerk aanwezig. Op vrijwel het gehele terrein zijn er glasvezelvoorzieningen aanwezig, waardoor er gemakkelijk glasvezelaansluitingen gerealiseerd kunnen worden.

Noordermors

Bedrijventerrein Noordermors beschikt eveneens over een volledig dekkend glasvezelnetwerk. Er kunnen overal tegen aantrekkelijke voorwaarden snelle internetverbindingen gerealiseerd worden.

Glasvezelmogelijkheden op overige bedrijfslocaties in Rijssen

Naast de bovengenoemde bedrijventerreinen zijn er op diverse andere bedrijfslocaties in Rijssen ook mogelijkheden om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Op Slaghekke, de Brekeld, Enterstraat, Verenland en Veenenslagen kunnen bedrijven ook een snelle internetaansluiting realiseren.

Zakelijk Glasvezel in Rijssen aanvragen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel doet aanvragen, dan zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. In de aanvraag zal ook opgegeven moeten worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Indien u gebruik wenst te maken van extra (vaste) IP-adressen, dan kunt u dit ook in de aanvraag opgeven. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.