+31 76 - 5331331

Glasvezel Konnet in Rijsenhout

Op het bedrijventerrein Konnet in Rijsenhout is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Aanvullende diensten van Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Internet is een standaarddienst die over een zakelijke internetverbinding wordt geleverd. Naast Zakelijk internet kunt u nog uit een hoop Aanvullende diensten kiezen, die u kunt afnemen. Denk hierbij aan diensten als Zakelijk Pinnen, Alarm over IP, VoIP bellen, SIP-trunk, Ethernet-VPN en nóg veel meer. De hoeveelheid diensten die u kunt afnemen wordt bepaald door de capaciteit van de glasvezelverbinding. U kunt diensten blijven afnemen totdat de capaciteit van 1 Gbit/s (standaardcapaciteit) is bereikt.

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Konnet

Gemiddeld bedraagt de levertijd voor een nieuwe glasvezelaansluiting 3 tot 4 maanden. Deze doorlooptijd heeft alles te maken met hoe het proces van aanvraag tot realisatie is ingericht. Er komt nogal wat kijken om nieuwe glasvezelaansluiting in een bedrijfspand te realiseren. In de praktijk bestaat een opdracht uit ongeveer 20 deelprocessen, die verschillende factoren kennen waardoor de levertijd kan oplopen. Dit zijn voornamelijk zaken als capaciteit tekort, Gesloten seizoenen*, vorst, het aanvragen van de gemeentelijke vergunningen, vervuilde grond en meer.

*Gesloten seizoenen lopen in Nederland van 15 oktober tot 1 april