+31 76 - 5331331

Glasvezel Rijsbergen

In Rijsbergen zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Rijsbergen die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

De eenmalige aansluitkosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur. De maandelijkse abonnementskosten worden bepaald door het regiotarief, de gewenste bandbreedte voor Internet en contractduur.

Levertijd Zakelijk Glasvezel in Rijsbergen

Voor Zakelijk Glasvezel staat een levertijd van 3 tot 4 maanden voor een nieuwe glasvezelaansluiting. In Rijsbergen komt er veel bij kijken om een fysieke glasvezelverbinding te realiseren. Zo bestaat dit proces uit zowat 20 deelprocessen en kent verschillende levertijd vertragende factoren. U moet dan denken aan zaken als de bouwvak, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, vorst, nodige vergunningen en meer.

Altijd internet, altijd online

Wanneer Internet van het grootste belang is voor organisaties, dan is een Redundante glasvezelverbinding een geschikte oplossing. U bent dan verzekerd dat uw verbinding online is ten alle tijden. Er zijn verschillende varianten van een Redundante verbinding Zo kan je met een dubbele verbinding (elk van een andere provider) op geografisch gescheiden Wenst u advies voor het kiezen van een geschikte oplossing voor uw situatie? Dan kunt u terecht bij een van onze adviseurs. Onze adviseurs kunnen u alles te vertellen over de verschillende varianten redundantie en of deze geschikt zijn voor uw situatie en waarom.