+31 76 - 5331331

Glasvezel Flora Holland in Rijnsburg

Op het bedrijventerrein Flora Holland in Rijnsburg is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Controleer uw tarieven voor Zakelijk Glasvezel op Flora Holland

De tarieven voor Zakelijk Glasvezel zijn voor iedere bedrijfslocatie op bedrijventerrein Flora Holland uniek. Deze tarieven worden voornamelijk bepaald aan de hand van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezel netwerk. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijker gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, dan zullen deze kosten aantrekkelijker uitvallen. Met onze Postcodecheck kunt u snel inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden van Zakelijk Glasvezel voor uw bedrijfslocatie.

Deel uw glasvezelverbinding op Flora Holland

Om kosten te besparen kan ervoor worden gekozen om een glasvezelverbinding te delen met een andere partij. Het is hiervoor echter wel van belang dat alle deelnemende partijen zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Wanneer er een glasvezelverbinding wordt gedeeld, dan zal er een partij worden aangesteld als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding en betaalt hiervoor ook de eenmalige- en maandelijkse kosten. Het is echter gebruikelijk dat de hoofdcontractant een deel van deze kosten doet doorrekenen naar de overige partijen. Iedere partij heeft de mogelijkheid om verschillende diensten rechtstreeks af te nemen bij IP Visie, hiervoor zal iedere partij individueel worden gefactureerd. Alle afgenomen diensten per partij zijn afgeschermd om zo de privacy te kunnen waarborgen.