Glasvezel Rijnsburg

In Rijnsburg zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Rijnsburg beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor er voor bedrijven mogelijkheden ontstaan om vrijwel overal een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Rijnsburg

In juli 2019 is gestart met de aanleg van een bijna dekkend glasvezelnetwerk in Rijnsburg. De Kleipetten en een deel van Frederiksoord zijn als eerste van glasvezel voorzien. Uiteindelijk is het doel om bijna heel Rijnsburg straat voor straat aan te sluiten op het glasvezelnetwerk. Hierdoor kunnen zowel particulieren als bedrijven bijna overal beschikken over goede breedbandvoorzieningen. Bedrijven die gevestigd zijn in de delen van Rijnsburg die (nog) niet zijn voorzien van glasvezel kunnen ook op individuele basis worden aangesloten.

Bedrijventerreinen in Rijnsburg

Rijnsburg heeft een aantal bedrijventerreinen. Op al deze bedrijventerreinen zijn er voor bedrijven mogelijkheden om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden.

Flora Holland

Op het bedrijventerrein Flora Holland ligt een glasvezelnetwerk. Bedrijven die in de straten van het terrein gevestigd zijn hebben de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke voorwaarden op dit netwerk te worden aangesloten.

Vinkenweg

Bedrijven die op het bedrijventerrein aan de Vinkenweg zijn gevestigd hebben de mogelijkheid om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden.

Klei-Oost

Bedrijven die op bedrijventerrein Klei-Oost gevestigd zijn kunnen ook op het glasvezelnetwerk aangesloten worden om zo over een razendsnelle internetverbinding te beschikken.

Overige bedrijfslocaties in Rijnsburg

Naast de bovengenoemde bedrijventerreinen zijn er op diverse andere bedrijfslocaties in Rijnsburg ook mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Bedrijven die op Florapark, 't Zweiland en Kamphuizerpolder zijn gevestigd kunnen ook worden voorzien van een zakelijke glasvezelaansluiting.

Aanvullende diensten Zakelijk Glasvezel

Over een zakelijk glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast Zakelijk Internet kunt u nog kiezen uit een hoop aanvullende diensten die u kunt afnemen. Denk dan aan diensten als Ethernet VPN, SIP-trunk, Zakelijk Pinnen, VoIP bellen en nog veel meer. Elke dienst is makkelijk aanpasbaar, zolang de limiet van 1 Gbit/s van de glasvezel access niet overschreden wordt.