+31 76 - 5331331

Glasvezel Rijnsburg

In Rijnsburg zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Rijnsburg die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Klaar voor de toekomst met Zakelijk Glasvezel

Bij Zakelijk Glasvezel krijgt u standaard een capaciteit van 1 Gbit/s ter beschikking. Op dit toekomstvaste groeipad is het mogelijk om verschillende diensten en services te stapelen, dit ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering. Zakelijk Glasvezel kent een modulaire en schaalbare opbouw, hierdoor is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Voldoet de capaciteit van 1 Gbit/s toch niet helemaal aan de behoeften van uw organisatie? Dan kan tegen een meerprijs deze capaciteit worden uitgebreid naar 10 Gbit/s!

Levertijd Zakelijk Glasvezel in Rijnsburg

Voor Zakelijk Glasvezel staat een levertijd van 3 tot 4 maanden voor een nieuwe glasvezel access. Dit doordat er veel komt kijken bij het realiseren van een fysieke glasvezelverbinding in Rijnsburg. Zo bestaat dit proces uit zowat 20 deelprocessen en kent verschillende oplevertijd remmende factoren. U moet dan denken aan zaken als de bouwvak, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, vorst, nodige vergunningen en meer.

Aanvullende diensten Zakelijk Glasvezel

Over een zakelijk glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast Zakelijk Internet kunt u nog kiezen uit een hoop aanvullende diensten die u kunt afnemen. Denk dan aan diensten als Ethernet VPN, SIP-trunk, Zakelijk Pinnen, VOIP bellen en nog veel meer. Elke dienst is makkelijk aanpasbaar, zolang de limiet van 1 Gbit/s van de glasvezel access niet overschreden wordt.