+31 76 - 5331331

Glasvezel Aeroparc in Rijen

Op het bedrijventerrein Aeroparc in Rijen is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Aanvragen van Zakelijk Glasvezel op Aeroparc

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt, dan zijn er een aantal bedrijfs-en locatiegegevens van u vereist. Verder zal in de aanvraag opgegeven moeten worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. In de aanvraag kan ook worden aangegeven dat u gebruik wenst te maken van extra (vaste) IP-adressen. Om de aanvraagprocedure van Zakelijk Glasvezel te starten kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

Bellen over uw zakelijke glasvezelverbinding

Met Zakelijk Glasvezel is er de mogelijkheid om op een veilige en betrouwbare manier te bellen via uw zakelijke glasvezelverbinding. Hierbij lopen data- en telefonie gescheiden van elkaar over dezelfde verbinding. Er zijn een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten waaruit u een keuze kunt maken. Zo kan uw huidige telefooncentrale worden voorzien van een SIP Trunk om te profiteren van de voordelen van IP. Daarnaast is er de mogelijkheid om met Hosted Telefonie de functionaliteiten van een telefooncentrale te huren tegen een maandelijks bedrag per gebruiker.