+31 76 - 5331331

Glasvezel Rijen

In Rijen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Rijen beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Rijen die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Redundante glasvezelverbinding in Rijen

Als het in verbinding staan met het internet van cruciaal belang is voor de bedrijfsvoering van uw organisatie, dan biedt redundantie een uitstekende oplossing. Met een redundant uitgevoerde verbinding heeft u de zekerheid dat uw internetverbinding ten alle tijden online zal zijn. Het toepassen van redundantie kan op verschillende manieren. Zo kan redundantie al bereikt worden met een dubbele verbinding van verschillende internetproviders over een geografisch gescheiden netwerk. Als u advies wenst voor het kiezen van de meest geschikte redundante oplossing die aansluit bij uw bedrijfssituaties, dan kunt u hiervoor contact opnemen met een van onze adviseurs.

Aanvullende glasvezeldiensten

Zakelijk Internet is een standaarddienst die over een glasvezelaansluiting wordt geleverd. Zonder Zakelijk Internet is er helaas geen mogelijkheid om Zakelijk Glasvezel af te nemen. Naast deze standaarddienst zijn er nog vele andere aanvullende diensten waaruit u een keuze kunt maken. Denk hierbij aan diensten als VoIP bellen, Zakelijk Pinnen, Alarm over IP, Ethernet VPN, SIP Trunk en nog vele andere diensten. De capaciteit van de glasvezelverbinding (1 Gbit/s) bepaald hoeveel diensten er kunnen worden afgenomen. U bent vrij om diensten te stapelen of aan te passen, zolang de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding niet wordt overschreden.

VDSL

KPN heeft onlangs in Rijen de mogelijkheden voor VDSL verbindingen behoorlijk verbeterd. Door de inzet van nieuwe technieken in combinatie met een uitbreiding van de wijkcentrale kunnen bedrijven profiteren van hogere snelheden voor hun internetverbinding. Door gebruik te maken van vectoring en pair-bonding technieken over koper kunnen er nu snelheden worden bereikt tot 100 wel Mbit/s voor devdownload en 10 Mbit/s voor de upload. Ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar een snelle internet verbinding tegen relatief lage kosten.

Global-E datacenter

Op verzoek kunnen wij alle vormen van connectiviteit leveren in dit datacenter, dat is gevestigd aan de Haansbergweg.


Rijen maakt onderdeel uit van de gemeente Gilze-Rijen