+31 76 - 5331331

Glasvezel Rijen

In Rijen zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven voor een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Rijen die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd van een glasvezelaansluiting in Rijen

De levertijd in Rijen voor een nieuwe glasvezelaansluiting bedraagt 3 tot 4 maanden. Bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting komt er een hoop kijken. Zo is dit proces uitgewerkt in 20 deelprocessen en kent verscheidene factoren die de levertijd verder kunnen doen oplopen. Denk hierbij aan factoren als vorst, bouwvak, aanvragen van gemeentelijke vergunningen, tekort aan capaciteit in de grond en meer...

Aanvullende glasvezeldiensten

Zakelijk Internet is een standaarddienst die over een glasvezelaansluiting wordt geleverd. Zonder Zakelijk Internet is er helaas geen mogelijkheid om Zakelijk Glasvezel af te nemen. Naast deze standaarddienst zijn er nog vele andere aanvullende diensten waaruit u een keuze kunt maken. Denk hierbij aan diensten als VoIP bellen, Zakelijk Pinnen, Alarm over IP, Ethernet VPN, SIP Trunk en nog vele andere diensten. De capaciteit van de glasvezelverbinding (1 Gbit/s) bepaald hoeveel diensten er kunnen worden afgenomen. U bent vrij om diensten te stapelen of aan te passen, zolang de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding niet wordt overschreden.

VDSL

KPN heeft onlangs in Rijen de mogelijkheden voor VDSL verbindingen behoorlijk verbeterd. Door de inzet van nieuwe technieken in combinatie met een uitbreiding van de wijkcentrale kunnen bedrijven profiteren van hogere snelheden voor hun internetverbinding. Door gebruik te maken van vectoring en pair-bonding technieken over koper kunnen er nu snelheden worden bereikt tot 100 wel Mbit/s voor de download en 10 Mbit/s voor de upload. Ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar een snelle internet verbinding tegen relatief lage kosten.


Rijen maakt onderdeel uit van de gemeente Gilze-Rijen