+31 76 - 5331331

Glasvezel Riel

In Riel zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De tarieven van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zekerheid op de uptime van uw verbinding

Wanneer het voor de bedrijfsvoering van uw organisatie van cruciaal belang is dat u in verbinding staat met het internet, dan kan een redundant uitgevoerde glasvezelverbinding een goede oplossing bieden. U heeft dan de zekerheid dat uw verbinding ten alle tijden online is. Het toepassen van redundantie kan op verschillende manieren. Zo kan er met een dubbele verbinding van verschillende internetproviders die beschikken over een geografisch van elkaar gescheiden netwerk al redundantie worden bereikt. De adviseurs van IP Visie kunnen u bijstaan bij het selecteren van de meest geschikte redundante oplossing voor uw bedrijfssituatie. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over redundantie en weten welke redundante varianten bij uw bedrijfssituatie en wensen aansluiten.

Aanvragen van Zakelijk Glasvezel in Riel

Wanneer u Zakelijk Glasvezel wilt aanvragen, dan komen er een aan zaken om de hoek kijken. Naast een aantal vereiste gegevens, waaronder enkele bedrijfs- en locatiegegevens, die in de aanvraag ook opgegeven te worden welke aanvullende diensten u over de verbinding wenst af te nemen en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Indien u behoefte heeft aan extra (vaste) IP-adressen, dan kan dit ook in de aanvraag worden opgegeven. Om de aanvraagprocedure voor Zakelijk Glasvezel te starten kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs.