+31 76 - 5331331

Glasvezel Ridderhaven in Ridderkerk

Op het bedrijventerrein Ridderhaven in Ridderkerk ligt een glasvezel netwerk, waardoor bedrijven voordelig aangesloten kunnen worden. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Uw bedrijfsvestigingen koppelen met Zakelijk Glasvezel

Het is mogelijk om met Zakelijk Glasvezel eventuele bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen. Door het koppelen van vestigingen ontstaat er één centrale netwerkinfrastructuur die vele voordelen kan bieden. Bedrijfsvestigingen kunnen op meerdere manieren aan elkaar worden gekoppeld. Zo kan er een IP-VPN worden gebruikt voor een optimale Quality of Service. Daarnaast kunnen vestigingen ook met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel, met eigen firewalls over het internet, aan elkaar worden gekoppeld. Naast bedrijfsvestigingen kan er ook voor worden gekozen om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers zich bevinden. Werkzaamheden worden zo een stuk aangenamer doordat er via een VLAN een directe koppeling naar uw serverapparatuur wordt opgezet.

Deel uw glasvezelverbinding op Ridderhaven

Het is mogelijk om een glasvezelverbinding te delen. Door een glasvezelverbinding te delen met een of meerdere partijen die gevestigd zijn in hetzelfde bedrijfspand kan er worden bespaard op de kosten. Een van de deelnemende partijen dient aangesteld te worden als hoofdcontractant en zal verantwoordelijk zijn voor de glasvezelverbinding. Het is gebruikelijk dat een deel van de eenmalige- en maandelijkse kosten worden doorgerekend naar de overige partijen. Iedere partij kan vervolgens zijn gewenste diensten rechtstreeks afnemen bij IP Visie, hiervoor wordt iedere partij ook individueel gefactureerd. Om de privacy te garanderen zijn alle afgenomen diensten afgeschermd.