+31 76 - 5331331

Glasvezel Donkersloot in Ridderkerk

Op het bedrijventerrein Donkersloot in Ridderkerk ligt een glasvezel netwerk. IP Visie levert Zakelijk Glasvezel tegen standaard tarieven aan alle bedrijven die in de straten van dit terrein gevestigd zijn. De maandelijkse kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van Zakelijk Glasvezel

Een zakelijke glasvezelaansluiting kent vele voordelen. Een van de bekendste voordelen is dat u beschikking krijgt over een razendsnelle internetverbinding, met snelheden tot wel 1.000 Mbit/s. Maar glasvezel voor bedrijven kent nog vele andere voordelen. Zo zijn glasvezelverbindingen symmetrisch van aard, waardoor de uploadsnelheid altijd even hoog is als de downloadsnelheid. Daarnaast is Zakelijk Glasvezel modulair en schaalbaar van opbouw, waardoor er de mogelijkheid ontstaat om over slechts één verbinding meerdere diensten af te nemen. Naast dit kent Zakelijk Glasvezel nog vele andere voordelen.

Levertijd van een glasvezelaansluiting op Donkersloot

De levertijd voor een nieuwe zakelijke glasvezelaansluiting bedraagt 3 tot 4 maanden. De reden voor deze doorlooptijd is dat er bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting op bedrijventerrein Donkersloot een hoop komt kijken. Een oplevering is uitgewerkt in 20 deelprocessen en kent verschillende levertijd vertragende factoren. U kunt hierbij denken aan zaken als vorst, bouwvak, aanvragen van gemeentelijke vergunningen en meer...

Dit aanbod geldt voor Donkersloot-Noord en Donkersloot-Zuid