+31 76 - 5331331

Glasvezel Boelewerf in Ridderkerk

Op het bedrijventerrein Boelewerf in Ridderkerk is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De tarieven om aangesloten te worden zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Koppel uw bedrijfsvestiging(en) met Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is het gemakkelijk om eventuele bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen. Door 2 of meer vestigingen aan elkaar te koppelen creëert u één centrale netwerkinfrastructuur. Hierdoor wordt het beheer vereenvoudigt en zijn data en applicaties op iedere vestiging beschikbaar. Bedrijfsvestigingen kunnen op verschillende manieren aan elkaar worden gekoppeld met Zakelijk Glasvezel. Zo kan er een IP-VPN worden ingezet om de Quality of Service zo optimaal mogelijk te houden. Daarnaast kan er ook een Ethernet-VPN of een IPSEC-tunnel worden gerealiseerd met eigen firewalls over het internet. Naast vestigingen kan er ook een directe koppeling worden gemaakt naar het datacenter waar uw bedrijfsdata en applicaties zich bevinden. Werkzaamheden in de Cloud worden zo een stuk aangenamer, doordat er via een VLAN een directe koppeling wordt gemaakt naar uw patchkast en serverapparatuur.

Glasvezeltarieven & mogelijkheden op bedrijventerrein Boelewerf

Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Boelewerf kent zoals in de rest van het land haar eigen unieke glasvezel tarieven per locatie. Deze tarieven van uw pand worden bepaald door de afstand tussen uw pand en het glasvezelnetwerk. Voor de aansluitkosten geldt dat hoe makkelijker uw pand te koppelen is op het glasvezelnetwerk, hoe lager de aansluitkosten uitvallen. Controleer de voor uw locatie geldende tarieven en mogelijkheden op Boelewerf aan de hand van onze unieke glasvezel postcodecheck.