Glasvezel Boelewerf in Ridderkerk

Op het bedrijventerrein Boelewerf in Ridderkerk is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven om aangesloten te worden zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Voordelen van een glasvezelverbinding

Een glasvezelaansluiting kent vele voordelen, vrijwel allen zeer interessant voor bedrijven. Snelheden tot 1.000 Mbit/s (of zelfs hoger op aanvraag) kunnen behaald worden met Zakelijk Glasvezel. Uw downloadsnelheid is niet alleen hoog, uw uploadsnelheid is bij glasvezel gelijk aan uw downloadsnelheid. Een van de belangrijkste voordelen van een glasvezelverbinding is dat het mogelijk is over de verbinding meerdere diensten te leveren. De glasvezelverbinding zal dus ter vervangen komen van uw (mogelijk meerdere) verbinding(en). Naast dit kent een glasvezelverbinding nog veel meer voordelen.

Glasvezeltarieven & mogelijkheden in Boelewerf

Zakelijk Glasvezel in Boelewerf kent zoals in de rest van het land haar eigen unieke glasvezel tarieven per locatie. Deze tarieven van uw pand worden bepaald door de afstand tussen uw pand en het glasvezelnetwerk. Voor de aansluitkosten geldt dat hoe makkelijker uw pand te koppelen is op het glasvezelnetwerk, hoe lager de aansluitkosten uitvallen. Controleer de voor uw locatie geldende tarieven en mogelijkheden in Boelewerf aan de hand van onze unieke glasvezel postcodecheck.

Doe de Glasvezel postcodecheck