Glasvezel Ridderkerk

In Ridderkerk zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Ridderkerk heeft twee centrales die beide startpunt zijn van diverse glasvezelringen die door de gemeente lopen richting de woonwijken en bedrijventerreinen. De centrale aan de Willemstraat bedient als het ware het noordelijk deel van Ridderkerk, terwijl de centrale aan de P.C. Hooftstraat het zuidelijke deel voorziet van snel internet.

Doe de glasvezel postcodecheck

Glasvezel op bedrijventerreinen in Ridderkerk

Ridderkerk beschikt over enkele bedrijventerreinen. Op alle bedrijventerreinen zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk.

Donkersloot

Op bedrijventerrein Donkersloot is een glasvezelnetwerk aanwezig. Alle bedrijven die in de straten van het terrein zijn gevestigd hebben de mogelijkheid om eenvoudig en tegen aantrekkelijke condities op dit netwerk aangesloten te worden. Bedrijventerrein Donkersloot bestaat uit de gedeelten Donkersloot-Noord en Donkersloot-Zuid.

Ridderhaven

Op Ridderhaven ligt ook een glasvezelnetwerk. Dankzij de aanwezigheid van dit netwerk kunnen alle bedrijven die op het terrein gevestigd zijn voordelig beschikken over een glasvezelaansluiting.

Overige bedrijvenlocaties in Ridderkerk

Naast de grotere bedrijventerreinen zijn er ook op andere bedrijvenlocaties in Ridderkerk mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Bedrijven die op De Maas en Boelewerf gevestigd zijn kunnen ook op het glasvezelnetwerk worden aangesloten.

Voordelen van Zakelijk Glasvezel

Glasvezel kent veel voordelen. Als uw bedrijf is aangesloten op een glasvezel netwerk zijn er oneindig veel mogelijkheden, omdat u beschikt over een nagenoeg oneindig groeipad op het gebied van bandbreedte en diensten. Ook is een glasvezelverbinding vele malen sneller dan ADSL, SDSL, VDSL of kabelverbinding. Glasvezelverbindingen zijn bovendien symmetrisch. Dat betekent dat de uploadsnelheid gelijk is aan de downloadsnelheid. Dit samen met de hoge up-time zorgt er voor dat glasvezel geschikt is voor allerlei toepassingen binnen uw bedrijf.