+31 76 - 5331331

Glasvezel Ridderkerk

In Ridderkerk zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Ridderkerk heeft twee centrales die beide startpunt zijn van diverse glasvezelringen die door de gemeente lopen richting de woonwijken en bedrijventerreinen. De centrale aan de Willemstraat bedient als het ware het noordelijk deel van Ridderkerk, terwijl de centrale aan de P.C. Hooftstraat het zuidelijke deel voorziet van breedband verbindingen waardoor vrijwel overal goede voorzieningen beschikbaar zijn.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Ridderkerk die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Kosten van glasvezel

De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur. Aan de hand van de postcodecheck kunt u direct alle mogelijkheden opvragen en actuele tarieven bekijken.

Voordelen van glasvezel

Glasvezel kent veel voordelen. Als uw bedrijf is aangesloten op een glasvezel netwerk zijn er oneindig veel mogelijkheden, omdat u beschikt over een nagenoeg oneindig groeipad op het gebied van bandbreedte en diensten. Ook is een glasvezelverbinding vele malen sneller dan ADSL, SDSL, VDSL of kabelverbinding. Glasvezelverbindingen zijn bovendien symmetrisch. Dat betekent dat de uploadsnelheid gelijk is aan de downloadsnelheid. Dit samen met de hoge up-time zorgt er voor dat glasvezel geschikt is voor allerlei toepassingen binnen uw bedrijf.