+31 76 - 5331331

Glasvezel Rhenen

In Rhenen zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. Rhenen beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur waardoor ondernemers vrijwel overal kunnen beschikken over goede breedband verbindingen. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Rhenen die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezelverbinding in Rhenen aanvragen

Bij het aanvragen van Zakelijk Glasvezel zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. Verder zal in de aanvraag ook opgegeven moeten worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Er is ook de mogelijkheid om extra (vaste) IP-adressen aan te vragen. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

Zakelijk Glasvezel delen in Rhenen

Het is mogelijk om een glasvezelverbinding te delen met andere partijen die gevestigd zijn in hetzelfde bedrijfspand om zo kosten te besparen. Wanneer er een glasvezelverbinding wordt gedeeld, dan zal er een partij moeten worden aangesteld als hoofdcontractant. De hoofdcontractant draagt de verantwoordelijkheid voor de glasvezelverbinding en betaalt hiervoor ook de eenmalige- en maandelijkse kosten. Het is echter gebruikelijk dat een deel van deze kosten door de hoofdcontractant worden doorgerekend naar de overige partijen. Alle afgenomen diensten per partij zijn afgeschermd, dit houdt in dat andere partijen geen toegang hebben tot uw dienstenpakket.


Postcodes: 3910, 3911 en 3912